Wonen

Woonopties voor €350.000: van Compact tot Ruim

1. Monumentaal Landhuis in Vorden

In het schilderachtige Vorden staat aan de Brandenborchweg nummer 5 een karakteristiek en monumentaal landhuis. Dit huis, dat de grootste woonoppervlakte in zijn prijsklasse biedt, omvat maar liefst 246m² en wordt geleverd met een omvangrijk perceel van 2.650m². Geniet van het vrije uitzicht over prachtige landschappen en de directe toegang tot nabijgelegen bossen. Let wel, deze woning vereist een grondige renovatie en modernisering, wat een aanzienlijke investering met zich meebrengt. Bovendien wordt het perceel op erfpacht basis aangeboden, dus verdiep je goed in de voorwaarden als dit pand je interesse wekt.

Landgoed Vorden | Geldersch Landschap en Kasteelen

2. 1-slaapkamer Appartement in Amsterdam

In het hart van Amsterdam, op Da Costakade 178-2v, bevindt zich een compact en recent gerenoveerd 1-slaapkamer appartement van 35m². Ondanks de bescheiden grootte, is het appartement efficiënt en modern ingericht met een nieuwe keuken, vloer en badkamer, naast recent uitgevoerd stuc- en schilderwerk. Dit is een ideale keuze voor stadsliefhebbers die niet veel ruimte nodig hebben en direct willen intrekken zonder verdere kluswerkzaamheden.

1- Slaapkamer appartementen te huur in Amsterdam | Homelike

3. Historische Woning in Lemmer

In het Friese Lemmer ligt een historische, charmante woning met authentieke kenmerken zoals een bedstee en balkenplafond. Dit monumentale huis beschikt over 5 slaapkamers en heeft een totale woonoppervlakte van 137m². Daarnaast geniet je van een ruime tuin en een ligging direct aan het vaarwater. Hoewel de woning enige modernisering behoeft, is het een object vol karakter.

4. Modern Appartement in Zaandam

Een modern appartement wacht op je in de Russische buurt van Zaandam. Gelegen op de eerste verdieping, meet het appartement 60m² en is in 2017 volledig opgeknapt. Enkele van de hoogtepunten zijn het energielabel A en een eigen parkeerplek, wat het een aantrekkelijke optie maakt in het stadscentrum.

5. Energiezuinige Nieuwbouwwoning in Renkum

Voor degenen die de voorkeur geven aan een duurzame en nieuwe woning, biedt Renkum een uitstekende mogelijkheid. In een gezellig hofje dichtbij het dorpscentrum worden 9 energiezuinige nieuwbouwwoningen gerealiseerd. Deze tussenwoningen zijn 83m² groot, voorzien van 3 slaapkamers en hebben elk een eigen parkeerplaats. Ideaal voor de milieubewuste woningzoeker.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button