Sport

FC Utrecht-trainer Jans opgelucht na sluiting transferwindow

Het winterse transferwindow is gesloten en FC Utrecht kijkt terug op de recente ontwikkelingen. Na de eerdere versterkingen van Sam Lammers en Tim Handwerker zijn deze week twee Denen toegevoegd aan het team. Het vertrek van Modibo Sagnan en mogelijk ook Bart Ramselaar is aanstaande.

FC Utrecht-trainer Ron Jans, die eerder januari als een lastige maand ervoer bij FC Twente, is blij dat de transfermarkt weer gesloten is. “Je wilt niet dat mensen halverwege het seizoen uitstappen”, aldus Jans.

Modibo Sagnan verliet de club voor Montpellier, hoewel Jans hem liever had behouden. “Maar voetbal gaat ook om financiĆ«le belangen”, voegt hij toe. De situatie rond Bart Ramselaar blijft echter onzeker, met een mogelijke overgang naar Singapore die nog niet is afgerond. “Bart wil heel graag, maar hij moet niet weg. Het bedrag moet ook goed zijn”, aldus Jans.

Desondanks is Jans tevreden met de twee nieuwe aanwinsten, verdediger Niklas Vesterlund en aanvaller Jeppe Okkels. “Ze zijn zorgvuldig gescout en passen goed in ons spelconcept bij FC Utrecht”, zegt Jans, die persoonlijk betrokken was bij het evalueren van de spelers en contact had met zijn netwerk in ScandinaviĆ«.

Gerelateerde artikelen

Back to top button