Nieuws

Vrachtwagenval vertraagt A2 Utrecht.

Op woensdagochtend is er in de buurt van winkelcentrum The Wall in Utrecht een vrachtwagen, volgeladen met takken, omgekanteld. Voor zover bekend is de chauffeur van het voertuig ongedeerd gebleven. De verwachting is dat de bergingswerkzaamheden tot 13.00 uur zullen duren.

Dit incident vond plaats op de kruising tussen de Soestwetering en de toerit van de A2 richting ’s Hertogenbosch, waar een open bakwagen zijn evenwicht verloor. De brandweer heeft de chauffeur uit de auto gehaald, en volgens de woordvoerder van de politie was de man bij bewustzijn. De oorzaak van het ongeval wordt momenteel nog onderzocht.

Vanwege de herstel- en bergingswerkzaamheden is Rijkswaterstaat ingeschakeld, en men verwacht dat de kruising tot 13.00 uur afgesloten zal blijven. Hoewel de politie nog niet weet hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren, wordt er wel grondig onderzoek verricht. Deze week hebben zich in de regio meerdere ongelukken voorgedaan vanwege het winterse weer, wat bijdraagt aan de verkeershinder.

Gerelateerde artikelen

Back to top button