Nieuws

Snelheidsduivel zonder rijbewijs gevat: Vlammenzee bij schuurbrand

Provincie Utrecht – Blijf bij de tijd met het laatste 112-nieuws uit de provincie Utrecht. Dit rapport omvat een samenvatting van ongevallen, branden, misdaden, verkeersopstoppingen en storingen in de regio van maandag 22 april.

09:30 uur: Gasleiding beschadigd in Zeist Bij werkzaamheden in Zeist werd vanochtend een gasleiding geraakt. Een brandweereenheid kwam ter plaatse om assistentie te verlenen en heeft de situatie onder controle. Het lek zal vandaag nog door de netbeheerder worden gerepareerd.

06:30 uur: Schuurbrand in Woerden veroorzaakt metershoge vlammen De brandweer in Woerden was gisteravond laat druk bezig met een hevige schuurbrand in de Alpenstraat. De vlammen laaiden op in twee schuren met afdak achter twee woningen. Op een gegeven moment bereikten de vlammen metershoog het dak van de schuren. Als voorzorgsmaatregel zijn gasflessen verwijderd en gekoeld. De oorzaak van de brand blijft onbekend, maar de bewoners van de woningen konden uiteindelijk terug naar huis.

06:00 uur: Politie speurt naar vermiste 33-jarige uit Amersfoort De politie zet haar zoektocht voort naar Kilian van Vuuren, een 33-jarige man uit Amersfoort. Hij werd voor het laatst gezien op woensdag op de Havenweg 13 in Amersfoort, en sindsdien ontbreekt elk spoor van hem. Een woordvoerder van de politie meldt “reden te hebben om aan te nemen dat zijn vermissing dringend is”

Gerelateerde artikelen

Back to top button