Nieuws

Lichaam vermiste Kees (56) uit Veenendaal gevonden


Veenendaal – Zaterdagmiddag is in Leusden het lichaam van de 56-jarige Kees Achterberg uit Veenendaal gevonden, zo bevestigt de politie. Kees was sinds woensdag 20 december vermist.

Wandelaars vonden bij toeval het lichaam van Kees. De politie heeft aangegeven dat er geen aanwijzingen zijn voor een misdrijf en zal daarom geen verdere details vrijgeven.

Kees leed aan een progressieve vorm van epilepsie, wat zijn verdwijning extra zorgelijk maakte, met name omdat het leek dat hij zijn noodzakelijke medicatie niet bij zich had. De dag voordat hij vermist raakte, bezocht Kees zijn ouders. Hij had de volgende ochtend een afspraak, maar is daar nooit verschenen.

Zijn familie en begeleiders waren zeer bezorgd, omdat het ongebruikelijk was voor Kees om het huis te verlaten zonder dit aan zijn begeleiders te melden. Hij reisde nooit alleen of met het openbaar vervoer en bleef altijd binnen Veenendaal.

Eerder werden sonarboten en speurhonden ingezet in de zoektocht naar Kees, voornamelijk langs zijn gebruikelijke fietsroutes. Er werd ook uitgebreid gezocht in een gebied langs het water aan de Groeneveldselaan.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button