Nieuws

Jongen buiten bewustzijn na Utrechtse vechtpartij.

In Utrecht zijn drie vrienden ernstig mishandeld tijdens een nachtje uit, waarbij een van hen zelfs buiten bewustzijn raakte en zwaargewond achterbleef. De dader is gevlucht en wordt nog steeds gezocht.

Nacht van zaterdag op zondag

Het incident vond plaats om 04.30 uur in de nacht van zaterdag op zondag, toen een vriendengroep besloot om nog even een hapje te eten in de Voorstraat. Op dat moment zat er een groep luidruchtige jongens, die eerder door het personeel verzocht waren om buiten te eten vanwege hun rumoerige gedrag.

Toen een van de jongens uit de vriendengroep hierop reageerde, werd het even wat rustiger en verplaatste een deel van de luidruchtige groep zich naar buiten. De vrienden volgden met hun eten, behalve degene die nog op zijn bestelling wachtte. Hij wilde ook naar buiten gaan zodra hij zijn eten had.

Op dat moment werd hij aangesproken door iemand uit het restant van de luidruchtige groep. Een lange, slanke jongeman van ongeveer twee meter zocht de confrontatie, wat leidde tot duw- en trekwerk. Hierdoor ging de vriendengroep weer naar binnen.

Uiteindelijk werd de aangesproken jongeman door de ruziezoeker uit de groep getrokken en belandde in een nabijgelegen steeg. Daar kreeg hij zulke harde klappen en trappen te verduren dat hij direct buiten bewustzijn raakte. Vervolgens vluchtten de ruziezoeker en zijn groep weg.

Ernstige verwondingen

Het slachtoffer liep ernstige verwondingen op, waaronder een hersentrauma, bloedingen in de hersenen, kaakbreuken, een bloeding in het oor en tinnitus.

De politie is op zoek naar de dader, zijn vriendengroep en ook naar een groep van drie vrouwen die getuige waren van het incident, dat plaatsvond op zondagnacht 8 oktober en vandaag door de politie is bekendgemaakt.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button