Nieuws

Vondst geld, luxe auto’s en drugs in panden Utrecht

In een doorlopend onderzoek naar witwassen en drugshandel heeft de politie vijf personen gearresteerd, waarvan drie afkomstig uit Utrecht. Om deze reden hebben de politie en de FIOD acht huizen en bedrijfspanden doorzocht in Utrecht, Houten, Bilthoven, en het Gelderse Meteren.

De huiszoekingen vonden afgelopen maandag plaats in vier woningen in Utrecht, een bedrijfspand in Houten, een garagebox in Bilthoven, en een woning en bedrijfspand in Meteren. Tijdens de doorzoekingen vonden agenten aanzienlijke hoeveelheden harddrugs en een aanzienlijke som contant geld. De politie heeft bovendien dertien voertuigen en ‘verscheidene communicatieapparaten’ in beslag genomen.

De vijf verdachten zitten momenteel in hechtenis op verdenking van drugshandel en witwassen. Het betreft drie mannen van respectievelijk 33, 50 en 52 jaar oud uit Utrecht, een 50-jarige man uit de gemeente West Betuwe, en een 51-jarige man uit Zaltbommel. Eén van hen probeerde nog te ontsnappen met zijn auto, maar na een korte achtervolging werd hij klemgereden in Culemborg. De politie sluit verdere arrestaties niet uit.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button