Nieuws

Fietser ’s nachts overvallen en in water geduwd in Utrecht

In de nacht van vrijdag op zaterdag werd een 55-jarige fietser mishandeld en beroofd in Utrecht. Hij werd door een groep jongeren in het water geduwd en daar achtergelaten.

De straatroof vond plaats omstreeks 01:00 uur op de Biltsestraatweg, ter hoogte van Fort De Bilt. De man reed op zijn bakfiets richting Zeist toen hij werd ingehaald door twee scooterrijders, elk met twee jonge passagiers. Deze scooterrijders vielen de man aan, samen met twee andere jongeren, en duwden hem in het water. Tijdens het incident viel ook een van de aanvallers in het water.

De jongeren hielpen hun metgezel uit de sloot, maar lieten de 55-jarige man achter. Vervolgens gingen de straatrovers er met hun scooters vandoor en reden richting De Bilt. Na ongeveer een half uur slaagde het slachtoffer erin uit het water te komen en liep hij naar huis. Eenmaal thuis belde hij de politie.

De bakfiets van de man werd later door een voorbijganger gevonden in het bos bij de Vossengatsedijk. De politie roept getuigen van de straatroof op om zich te melden.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button