Nieuws

Explosie bij schoonheidssalon in Woerden

Vannacht heeft een explosie plaatsgevonden bij een beautysalon in Woerden. De voorgevel van het pand in de Rijnstraat is verwoest, en volgens de politie zijn ook twee naastgelegen gebouwen en een auto voor de deur beschadigd geraakt. Gelukkig zijn er geen gewonden gevallen.

Omwonenden geëvacueerd

Het incident vond plaats rond 01.45 uur. Om veiligheidsredenen werden omwonenden geëvacueerd. De brandweer arriveerde ter plaatse en controleerde de veiligheid van het gebouw, zoals gemeld door een persfotograaf ter plaatse. Na ongeveer een halfuur mochten de bewoners terugkeren naar hun woningen. Een ambulance werd opgeroepen voor een persoon die vermoedelijk flauwviel. Deze persoon is nagekeken door ambulancepersoneel.

De politie voert een buurtonderzoek uit en heeft al met omwonenden gesproken. Forensisch experts hebben sporenonderzoek verricht. Op dit moment roept de politie getuigen op om zich te melden op X.

In het getroffen pand zouden verschillende zelfstandige ondernemers werkzaam zijn. Volgens een buurtbewoner was de explosie in de wijde omgeving te horen.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button