Nieuws

Bibliotheek Utrecht verwelkomt 2 miljoenste bezoeker, record

Liesbeth op ’t Hoog uit Utrecht werd zondag als de twee miljoenste bezoeker verwelkomd in de Bibliotheek Utrecht, waarmee het record van 1,6 miljoen bezoeken in 2022 ruimschoots werd overtroffen.

Samen met haar dochtertje Jule bezocht Liesbeth op ’t Hoog de bibliotheek aan de Neude, terwijl het programma van de ‘Zondagse Gezelligheid’ plaatsvond. Gedurende elke zondag in december wordt de hal omgevormd tot een bruisende plek waar alle inwoners van Utrecht welkom zijn. Bezoekers kunnen deelnemen aan verschillende activiteiten, zoals de borduurclub, spelen met modeltreinen, deelnemen aan open mics, bordspelletjes spelen, wenskaarten maken, een boekenboom creĆ«ren of genieten van optredens.

Een verraste Liesbeth en haar dochtertje werden vergezeld door een erehaag van medebezoekers naar een feeststoel gebracht. Daar werd ze toegezongen door De Literaire Boyband en ontving ze felicitaties van directeur Deirdre Carasso. Liesbeth en haar dochtertje waren specifiek naar de bibliotheek aan de Neude gekomen voor de modelspoorbanen en treintjes. Ze is een actief lid van de bibliotheek en bezoekt regelmatig activiteiten en leent boeken. Als felicitatie krijgt ze een jaar verlenging van haar abonnement cadeau.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button