Nieuws

112-Nieuws: Defecte Trein bij Veenendaal | Vrachtwagen Gekanteld op A28

ovincie Utrecht – In dit bericht houden we je op de hoogte van het 112-nieuws in de provincie Utrecht. Hier vind je een overzicht van onder andere ongelukken, branden, misdrijven, files en storingen in de regio van donderdag 30 mei.

07.00 uur: Defecte trein zorgt voor meer dan een uur vertraging
Door een defecte trein reden er vanmorgen geen treinen tussen station Veenendaal Centrum en Rhenen. Reizigers moesten rekening houden met meer dan een uur vertraging. Inmiddels rijden de treinen weer volgens de normale dienstregeling.

03.15 uur: Dodelijk ongeluk op de Amsterdamsestraatweg
Op de Amsterdamsestraatweg tussen Maarssen en Utrecht is vannacht een automobilist omgekomen bij een ongeluk. Hoe het ongeluk kon gebeuren is op dit moment nog niet bekend. De Amsterdamsestraatweg is afgesloten tussen het Theo Thijssenplein en de Zuilenselaan.

00.20 uur: Vrachtwagen gekanteld op de A28 bij Leusden
Vannacht om 00.20 uur is op de A28 een vrachtwagen gekanteld. De vrachtwagenchauffeur raakte tussen Leusden en Utrecht in de berm en verloor de controle over het stuur. Volgens een aanwezige persfotograaf botste de wagen tegen de vangrail en kwam op zijn kant tot stilstand. De chauffeur werd ter plaatse behandeld door ambulancepersoneel. Meerdere rijbanen werden afgesloten en bergers hebben de truck weer rechtop gezet.

Gerelateerde artikelen

Back to top button